sobota, 13 lipca 2019
Dodaj tego do chleba a zawsze będziesz zdrowy. Sprawdź dlaczego.
Naturalny zakwas i jego rola w pieczeniu chleba : krok po kroku: i jakie
wywołuje reakcje w procesie, a także które substancje prozdrowotne się
uruchamiają... i jaki one wpływ mają na nasz organizm...
Bardzo to wszystko interesujące jest...
Dziękuję twórcy filmu dr Markowi Skoczylasowi:
https://marekskoczylas.pl
...Ach ta chrupiąca skórka ...już czuję jej zapach...
nabrałam ochoty na taki chlebek...bo od 2 miesięcy
nie kupuję pieczywa - zniechęcona wiedzą
o chemii wszedobylskiej także w zbożach...
Poszukam więc samopszy, płaskurki, orkiszu,
trochę żytniej mąki, zmieszam i upiekę...
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Bardzo proszę, aby komentarze publikowane były w poszanowaniu godności innych czytelników. Dziękuję!