sobota, 13 lipca 2019

Dodaj tego do chleba a zawsze będziesz zdrowy. Sprawdź dlaczego.



Naturalny zakwas i jego rola w pieczeniu chleba : krok po kroku: i jakie
wywołuje reakcje w procesie, a także które substancje prozdrowotne się
uruchamiają... i jaki one wpływ mają na nasz organizm...
Bardzo to wszystko interesujące jest...

Dziękuję twórcy filmu dr Markowi Skoczylasowi:

https://marekskoczylas.pl

...Ach ta chrupiąca skórka ...już czuję jej zapach...
nabrałam ochoty na taki chlebek...bo od 2 miesięcy
nie kupuję pieczywa - zniechęcona wiedzą
 o chemii wszedobylskiej także w zbożach...
Poszukam więc samopszy, płaskurki, orkiszu,
trochę żytniej mąki, zmieszam i upiekę...



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo proszę, aby komentarze publikowane były w poszanowaniu godności innych czytelników. Dziękuję!